Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Slängde mig handlöst på tåget……..

Blev en hektisk förmiddag då jag med kort varsel bokade en biljett till Uddevalla, min gamla hemstad.
Det är min stackars mamma som fått en akut operationstid imorgon bittid och jag och min syster vill självfallet vara med och stötta våran kära mor….
Kan säga att det blev en osminkad och okammad Tanja som sprang till tåget……Från det att jag bokade biljetten hemma på kontoret så var jag 20 min senare duschad, packad och på T-centralen.
Väl där insåg jag att jag glömt två viktiga saker, laddaren till datorn! Men värst av allt jag glömde säga hejdå till Gert!!!! Han skrev lite halvsurt via instagram” Ser att du har åkt till Uddevalla? Hälsa” Ja herregud ibland blir livet lite körigt liksom…..:)
12032147_10207984374226925_7023331106884537334_n 12065558_10207984768676786_6636194812765266583_n

Efter ett snabbt byte i Herrljunga rullade jag vidare mot Uddevalla. Gillar faktiskt att åka tåg då jag får möjlighet att jobba ostört under tiden. Den dåliga mobila teckningen gör att jag inte brukar prata i telefonen när jag reser utan får göra saker som ofta halkar efter, typ fakturering och annat smått o gott.

bild 3

Väl framme blev det ett kärt återseende med min lillasyster Therese och som alltid så bar det av till gymmet. Vi älskar båda att träna och brukar passa på att köra järnet när vi ses. Idag hade hon utmanat mig att följa med på GRIT och självklart hakar jag på. Måste ju bevisa att jag är någorlunda i form trots mina 8 år plus.
Kikade över axeln under passet och såg att även hon fick kämpa hårt för att hänga med och det gladde mig såklart 🙂 Sjukt svettigt, sjukt kul!!!

bild 1 bild 2 IMG_4648

Ikväll blir det soffmys hos systeryster och tidigt i säng. Imorgon ringer kl 07 och vi skall ta vår kära mor till Näl sjukhus för operation.

Kram o Godnatt:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.