Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Bröllopsresan

Dagen efter vårt fantastiska bröllop ( se tidigare inlägg) så åkte vi raka vägen från vackra Häringe Slott till Arlanda flygplats. Jag hade ingen aning om vart vi skulle åka då Gert tillsammans med Bosse på Resespjut hade snickrat ihop våran brölloppsresa ( Resespjut var förövrigt Kungen o Drottningens hovleverantör av resor på den tiden).
Först när vi checkade in fick jag veta att Argentina stod på resplanen och jag blev såklart superglad. Jag hade många gånger berättat om min dröm att få rida på pampas och nu skulle min dröm gå i uppfyllelse. Gert hade alltid pratat om att dansa Tango ( lära sig Tango) så här kunde vi alltså få slå två flugor i men smäll…..Sagt och gjort! kosen styrdes mot Argentina för att uppfylla bådas stora önskan.
Pampas var underbart, precis sådär vackert som jag hade föreställt mig:)
Tango haken var inte riktigt lika trevliga, luktade mest kattpiss och för att inte tala om hur svårt det var med stegen( fast vi fick en privatlärare, som stannade extra länge:) Men det blev ett glatt minne och vi hade otroligt roligt när vi trevande försökte få till något i tangoväg, Ha ha
Efter 5 dagar i Bueno Aires hoppade vi på ett nytt flygplan som tog oss till Brazilen och här besökte vi två totalt olika ställen, men så fantastiska!!! Buzios och staden som gud glömde( har tom glömt namnet så du förstår ju själv ”Paratay”). Buzios var lyx a la lyx, tjusigt hotell med vitklädda Brasilianskor som skred fram i blomsterkranser och hotellet låg högt på en höjd med en ofantligt vacker utsikt.
Staden som gud glömde låg precis vid vattnet med en fantastisk regnskog bakom sig. Här gick hästarna lösa på gatorna, det blev översvämning på gatorna varje dag när tidvattnet kom in och vi bodde på ett nästa spöklikt hotell. Som sagt två otroligt olika ställen men sååå fantastiska, var och en på sitt sätt!!!
I staden som gud glömde träffade vi en kille från Holland, han hade åkt dit som reseledare och blev helt enkelt kvar. Snacka om att bli Kär!!!! Han rekommenderade oss att ta en dags båttur, vilket vi gjorde 🙂
Här blev jag Tv stjärna för en dag då ett tv team var ombord för att spela in en reklamfilm om just ”Paratay”.
Denna dagen fick vi uppleva underbara stränder och vi gjorde roliga fynd på våran upptäcktsfärd.
Ja det var två veckors riktigt äventyr 🙂
Under våran vistelse i Brazilen så lyckades jag pinsamt nog göra bort mig rejält, två gånger!!!! Mer om detta imorgon……

Unknown-12 Unknown-13 Unknown-11

En reaktion på ”Bröllopsresan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.