Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Farväl Älskade Son…….

Det har varit ett stark dygn i mitt liv, att ta farväl av sin son och inte veta när man ses igen är otroligt svårt.
Jag satt halva natten till idag och plitade på ett brev, men vad skall jag skriva ? Känslorna svämmar över…..
Jag skriver, raderar, gråter, skriver igen och så fortsatte natten mot tidig morgon…. Somnade av ren utmattning och vaknade med ett ryck i morse. Det var dax, det var dax att göra sig redo på något helt overkligt!!! Sista frukosten,  sista allt på ett väldigt långt tag. Du hämtar bilen och packar i dina väskor, du är redo men inte jag…. Vet inte om jag någonsin blir det faktiskt! Att ta farväl och inte veta när vi ses igen känns brutalt, orättvist och gör ont på ett vis som jag inte kunde ana, inget som jag någonsin tänkte på när jag ändå hade mina tankar om den dagen du skulle flyga ut ur boet.
3 år i Musikskola i Sydney väntar på Dig och självklart är jag både glad och stolt över ditt val.

Så här löd mitt brev till DIG som du fick med dig och skulle öppna på planet:
bild 4

bild[1]
bild 5

Vi är på Arlanda och går mot står säkerhetskontrollen, du är i rörelse.
En sista Kram – Det är dags att släppa taget och du är påväg mot livets äventyr.
När jag en gång tänkte tanken på hur jag skulle vilja att du skulle flyga ut ur boet så var det just såhär. Jag ville att du skulle bli stark och självständig, med stor aptit på livet och en ohämmad nyfikenhet på världen.
Nu skall du vara borta i tre år och jag är inte redo någonstans.
– Jag ångrar mig, vill jag viska i ditt öra.
Jag vill inte bjuda Australien på Dig i alla dessa år av ditt liv och din utveckling.
Nu flyger du ordagrant iväg, lyfter vingarna , precis som det var tänkt.
Här står jag kvar med en klump i halsen och undrar hur allt skall gå.
Australien är inte nästgårds, inte en plats jag kan åka till över en weekend.
Jag följer dig med tårar i mina ögon och håller tillbaka allt medans du försvinner i myllret, och jag ser självförtroendet och spänningen som lyser inom dig.
Jag önskar, hoppas och är övertygad om att dina år ”Over There ”kommer att bli dom bästa i ditt liv och jag är såå glad för din skull.
Men jag saknar dig redan nu, älskade unge!!!!

Vi älskar Dig och Du skall veta att du ALLTID är välkommen hem J
All kärlek och lycka till:)

bild 1[1] bild 2 bild 2[1] bild 2[2] bild 3 bild 3[1] bild 3[2] bild 4[1] bild 4[2] bild 5[1] bild 5[2]
F
igaro skickade med en fin teckning till sin storebror och även en liten favorit nalle faktiskt som också just har fått påbörja sin resa genom livet.
Älskade Pojkar:)

2 reaktioner på ”Farväl Älskade Son…….

  1. Jag förstår hur du känner, har varit där själv! Min dotter bodde många år på kanalön Jersey, gift med en engelsman! ( Bor i Sverige nu). Alla dessa vidriga avsked..! Barnbarnen som stod o vinkade..! Så sågs man inte på ibland 6 månader! Plockade undan extrasängar o spjälsängar då de åkt o det var bara tyst härhemma..! Tog dagar varje gång innan man fattade att de hade åkt..Grät o plockade undan..Men så efter några dagar har det plötsligt gått bättre o man ser framåt..kanske planerar för nästa besök! För mig var det en sorg att inte kunna komma över på en fika t.ex o träffa barnbarnen en stund! Så det blev många telefonsamtal! Du kommer vara så stolt över din son att han åkte, o den värsta längtan kommer att avta, jag lovar! Nu kan man ha så mkt kontakt via nätet också, det är bra! Säkert kommer ni åka över o hälsa på med! Så bra då har man ett ställe o åka på semester på också! Massa tankar o kramar till er /Maggan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.