Föddes 1972 i Tyskland och kom till Sverige/Göteborg 1976 Är ett av fem syskon och är uppvuxen i Bohuslän. År 2000 gick flyttlasset till Stockholm där jag träffade Gert och blev Fru Fylking med Svenska folket under 15 år. Idag lever jag i en ny relation med " Kärleken" Lars Andersson. Jag är en stolt mamma till Kevin 22 år och Figaro 11 år. Jag brinner för entreprenörskap och har drivit flera egna bolag. Hundmodeföretaget DOGArtist AB startades 2004 (såldes våren 2016), och jag är även grundare av DOGBag with Family AB (som såldes 2016). Våren 2017 gjorde jag en stor förändring i mitt liv och utbildade mig till personlig tränare via Sports Club Education och sommaren 2017 startade jag forumet och träningsföretaget Fabulous & Strong. Ett forum där det är fokus på träning & hälsa med träningsresor, föreläsningar, weekend träningar mm Med mitt gedigna nätverk och min erfarenhet av marknadsföring, samarbetsutveckling och projektledarskap finns jag idag tillgänglig som konsult i ämnena. Samt att anordna event :) Jag är en tjej med många strängar på min lyra och ser ofta lösningar istället för problem. Jag är även säljare för Sverige/Finland för det världskända modemärket Betty Barclay. På mina mammaveckor bor och trivs jag Enskede strax utanför City och på mina veckor utan barn så lever jag tonårsliv med Kärleken i Gamla Stan. Jag Älskar träning och njuter helst min lediga tid med familjen och vännerna samt har jag en passion för resor, då helst till värmen & solen där jag förhoppningsvis kommer att bosätt mig en dag. Här på min blogg kommer jag att dela med mig av ALLT som händer i mitt liv, både från vardagen och festliga helger. Du kommer att få följa med mig in i mina olika business likaväl som i mina familjesituationer (både roliga och tråkiga). Har du frågor och tankar så tveka inte att skicka mig ett mail på [email protected] Vi hörs!

Mässdag 3 Bella Center

Kl 07.00 ringde klockan och det var dax att vakna till liv, lite trötta var vi allt men med lite kaffe och god hotellfrukost så var vi snart på hugget igen. Ny dag nya möjligheter!!! Med Terece i min närhet så har jag haft det riktigt lyxigt med hårfix varje morgon. Hennes löshår Loveforeverhair har blivit rejält testat dessa dagar och jag förvånas över hur enkelt och snyggt hon får till det. Löshåret är av riktigt bra kvalité  och priserna likaså. Kika gärna in på  Love Forevers hemsida om du är nyfiken på löshåret, som finns i flera olika varianter. Huvudkreationerna i form av fjädertiaror har dragit till sig mycket uppmärksamhet här på mässan så vi gick bananas för en stund i fjäderfeber:) Killarna i montern mittemot tror nog inte att vi är riktigt kloka, det är ständigt fotografering i olika poser, för att inte tala om alla  selfies som vi tar, ha ha:) Efter dagens jobb blev det raka vägen till hotellet, skönt att mysa ner sig på rummet en stund och lägga benen högt. Det blev middag tillsammans med Hettemarksgänget och tjejerna på Ester & Eleonora och vi höll oss även denna kväll i restaurangen på hotellet. Märks att vi börjar bli gamla, då vi inte prioriterar Night Life längre:) Gäller att vara på topp på mässans sista dag. Blir en lång resa hem och det skall bli mysigt att få komma hem till familjen igen. Stackar Gert åkte in på sjukhuset igår och blev inlagd då han tydligen fått en rejäl infektion i kroppen. Blir ju både oroligt och stökigt då jag inte befinner mig hemma. Figaro fick kvarteras in hos min väninna Terece mamma och ansvar för Hund och Katt fick läggas i sonen Kevin armar. Ganska typiskt att det alltid händer saker hemma då jag själv är borta, men men nu är jag snart på plats i hemmets vrå igen:) Bara en dag på mässan och 70 mil kvar:)

bild 1

Lyxigt värre när fru Almering leker frisör….Här skall bli hår! Mycket hår….

bbc_image[1]

Med fjäderskrud på huvudet bjöd vi på underhållning här på mässan…Ha ha livet blir inte bättre än man gör det!

bild[2]

Trevligt besök av Zandra som driver butiken My Ztyle i Hörby och snart kan ni se endel nyheter från Love Forever i hennes butik.

bild 2[1]

Ärtiga ägarinnan av butiken Lizzo i Olofström gjorde fint inköp och vi blev så glada när hon kom iklädd i självaste Johanna dress från Love Forever.

Screenshot_2015-01-31-18-04-49

Fick besök av snyggingen Vicky och hennes fantastiska pälsmössa….

20150131_194709

Sista middagen ihop med Hettemarks o company, vi har verkligen haft så trevligt tillsammans med Peter, Sigga och Annika dessa dagar. Fick extra tillskott kring bordet denna kväll av tjejerna som driver varumärket Ester Eleonora. Skål och tack för roliga dagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.