Vad roligt att ni hittat just hit. Här får ni följa med i min vardag som mammaledig till vår dotter Freja. Freja föddes 2014-03-30, tänk ett helt år har gått. Älskar kläder och är nu shoppingadvisor för POMPdeLUX. Gillar att shoppa och vara utomhus i massor. Nu framöver får ni följa vägen fram till mitt och min fästmans bröllop som blir till vintern. Hoppas ni hittar något ni gillar =)

Tips på julpyssel! Del 1

Fina snögubbar när första snön fallit?

snögubbarHär läser du mer

Att göra snögubbar av fötter är ju superroligt, kombinera detta med en engelska lektion och sjung sången Walking in a winter Wonderland.

2b5d743c34ca82dd38ce24d1e1797f5dEn favorit som vi gör i mina klasser VARJE år . Det är denna julstjärnan, vi brukar göra små också som man kan hänga i julgranen. Låt barnen göra med tidningspapper, färgade papper. Bara fantasin sätter gränserna. Prata lite historia om varför man har julstjärnan som en symbol för julen.

231f2ab85fa14b4fb9f9da92021ea021Här hittar du youtube tutorial på den också.

Dörrkransar som barnen kan göra med hjälp av sina händer, ett fint band och lite rött papper.

krans med händer

En fin julgransdekoration är denna gjord av pasta. Låt barnen guldmåla dem, eller silvermåla, eller varför inte i många olika färger. Blir väldigt fint och ämnet Teknik används flitigt när man gör dessa. Konstruerar.

julgransdekorGillar ni att jag lägger upp tips på såna här saker? Ni som är lärare eller pedagoger av olika slag. Jag har en egen sida för just skola här på bloggen.

HÄR  hittar du den. Så slipper man leta i arkivet så mycket.

2 reaktioner på ”Tips på julpyssel! Del 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *