VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gottebord!

Jag jobbar mycket för tillfället inför End Of Financial Year den 30/6. Men i måndags hade två tjejer på jobbet kommit på att vi skulle ha en internationell frukost där man skulle ta med något från sitt land eller där man har sin bakgrund. Fast det var egentligen inte frukost, för alla utom två stycken tog med sötsaker. Det var bara en savoury dish och så tog en med vindruvor.

Fyra burkar sprutgrädde? Jo, men det känns nödvändigt.

Fyra burkar sprutgrädde? Jo, men det känns nödvändigt.

Jag hade gjort det lätt för mig eftersom vi var på midsommarfirande hela söndagen och bakade dubbel sats chokladbollar (längst bort till höger i bild). Dock så hade jag av en slump kvar djungelvrål i väskan, så jag serverade lite av dem med. Chokladbollarna gick hem, men alla som vågade prova djungelvrålen stod och grimaserade illa eftersom de inte är vana vid saltlakrits här. Inte vana vid salta godisar alls faktiskt. Betyget var att de var okej om man hade tagit bort saltet, dvs de missade poängen helt och hållet, ha ha.

Jag mumsade på scones med grädde och sylt, en cupcake och så vindruvor och efter det var jag proppmätt och till och med vid lunch orkade jag bara en sallad. Den här bebisen tar upp värdefull plats som jag behöver för min magsäck, ha ha.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna