VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bounty biskvier

IMG_7886

Att baka i långpanna är så praktiskt och lätt! Roligt med att ha en annan form på biskvierna

De här biskvierna är så goda. En lagom kokossmak tillsammans med mörk choklad och mandelmassa.

Jag använde mig av en liten långpanna, 30,20 cm.

BOUNTY BISKVIER

300 g mandelmassa

3 msk havregrädde

1 dl strösocker

BOUNTYFYLLNING

300 g mjölkfritt smör

2 dl florsocker

1 msk vaniljsocker

1 dl kokosmjölk (de vita)

1 dl kokosflingor

ytterligare 1 dl kokosflingor uppe på fyllningen

CHOKLADÖVERDRAG

200 g raw mörk choklad

GÖR SÅ HÄR

Sätt ugnen på 150 grader.

Riv mandelmassa. Tillsätt havregrädde och socker. Tryck ut smeten i en form med bakplåtspapper.

Grädda nedre delen i ugnen ca. 20 minuter eller tills botten har fått färg.

Vispa ihop alla ingredienser till fyllningen med en elvisp. Bre på botten. Strö över ytterligare kokosflingor.

Häll över smält mörk choklad.

In i frysen en stund. Skär bitar med en varm kniv.

Fler veganska recept

Biskvirecept

Fläderkladdkaka

Snickers kladdkaka

Kiwiglass

IMG_7890


Kommentarer


  1. Christine 29 april, 2017 on 20:29 Svara

    Bounty som är så gott!
    Men vad menar du med det vita i kokosmjölken? Allt i en förpackning kokosmjölk är ju vitt! Eller tänker jag heltokigt?! ?

Lämna ett svar till Christine Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna