Äntligen är det fredag.
Här på fredagarna brukar vi ha ett lugnt fredagsmys med popcorn, lite godis, plockmat och se på let´s dance.
De här fredagsmyset lyxar vi till det lite extra.
En kladdig brownie fylld med ferrero Rocher som toppas med kokos, blommor och bär. Det blir härligt krispigt av pralinen så det blir så krämigt i munnen.
Jag bakade mina brownies i vanliga bullformar men sen satte jag i kakan i en lerkruka. Lite roligt serveringsalternativ och passar nu till påsk.
BROWNIE
(ca. 8st)
100 g smör
2 ägg
100 g mörkt choklad
2,5 dl strösocker
1,5 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
1 msk kaffe
+
8 st ferrero Rocher
+
Hallon, röda vinbär, tulpaner, kokosflingor
GÖR SÅHÄR
Smält smöret.
Rör ihop torra ingredienserna (kakao, vaniljsocker, socker, mjöl)
Häll i smöret och kaffet och knäck i äggen.
Smält den mörka chokladen och häll i smeten och rör om till en smidig smet.
Häll i 2/3 smet i formar.
Tryck ner en ferrero rocher i varje kaka
Grädda ca. 8-10 minuter 175 grader. (Den ska vara kladdig i mitten)
Dekorera valfritt med blommor, kokos, bär eller
kanske lite påskägg till påsk
Jag känner bara ett stort fett JAAAA till det här.
ser gott ut =)
Mums!! Vilket kul serveringsförslag, såg fint ut!
Oj, vad mumsigt!!
Gott!
Mmm såå gott!!
Gud vad gott och wow vilken fina bilder du tar 🙂
Tack snälla