Hej och välkomna till Sweet and Simple! Jag heter Sabina och bor i Skåne, Kristianstad tillsammans med min man och våra två barn. Min största passion här i livet är att baka och att fotografera. Välkomna till min lilla sockervärld!
Choklad, kola, jordnötter och snickers. Ja men tack! Choklad är ju sött i sig så det passar så bra tillsammans med de salta jordnötterna.
Jag använder den här moussen till dessert men även till tårtfyllning.
Snickers är en klassisker i mitt skafferi. Det är så gott med choklad, jordnötterna, marschmallowfyllningen och den härligt sega kolan.
Det du gör för att göra den här desserten är busenkelt. Du smälter choklad och grädde och låter det stå i kylen och vispar sedan upp. Enkelt och så gott! Det enda jobbiga är att vänta. Men man kan fuska och snabbkyla den i frysen.
Den här chokladganachen är helt underbar mina vänner. Det är nästan så min man vill gifta sig med mig igen hehe.
SNICKERSMOUSSE
220 g ljust choklad
3 dl grädde
En näve jordnötter
150 g snickers
100 g mörkt choklad
GÖR SÅHÄR
Ta fram en kastrull och sätt på spisen. Hacka den ljusa chokladen. Häll chokladen tillsammans med grädden. Låt chokladen smälta. Ha inte för hög värme och rör hela tiden (Det får inte koka för då kan den skära sig.)
Låt den stå i frysen ca. 2 h (tills den är helt kall)
Eller ställ den i kylen i minst 6 timmar. (Helst över natten). Den måste vara helt kall för annars kan den lätt skära sig.
Det där ser alldeles fantastiskt ut.
guud så gott!! ser farligt gott ut
Mums 😀
Fy så gott!!
åhh gud va gott !
Mums!
ÅH ser supergott ut!!!!! 😀
Så gott!
Åh vad gott!
För hur många personer är receptet?
För hur många personer är receptet?
4-5 pers