Smula ner jästen i bunken och tillsätt lite av deg vätskan som du innan värmt upp till 37 grader. Låt jästen smälta ner innan salt, socker och kardemumma tillsätts. Tärna upp smöret i bitar och klicka ner i vätskan, tillsätt därefter mjölet lite i sänder. Låt därefter din bakmaskin arbeta degen riktigt elastisk och fin i 10-15 minuter på medelhög hastighet.Täck över bunken med lock eller plastfolie (en handduk kan torka ut degen) och lås jäsa upp till dubbel storlek ca 1 timme.
Kavla sedan ut degen och bre på smör och häll även lite socker på degen.
Ta sedan på lite vaniljkräm.
Gör sedan smala remsor och forma till ett hjärta.
Bullarna läggs på bakplåtspapper och låt det jäsa ytterligare 30 minuter.
Pensla sedan på ägg och grädda i ugnen 225 grader i ca.8 min.
Låt bullarna svalna under en handduk.
Smält sedan socker och rulla bullarna i socker.
Njut!
Åh, vilka fina! 😀
Ser helt galet gott ut!