VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Klassiska rocky roads

 

Rocky roads är klassiskt här i Familjen Håkansson. Jag brukar ha i mjölkchoklad istället för min man gillar inte mörk choklad. Man blandar i nötter och godis med smält choklad.

Första advent har passerat och vi är sjuka hemma. Så det har inte blivit något bak här hemma. Dessa rocky roads gjorde jag förra veckan som tur var. Min lilla pojk älskar alla ljus och tomtar här i lägenheten. Igår kom första snön och det är riktigt mycket snö ute.
Nu får man bli frisk så man kan sätta igång ordentligt med julstöket.
 Jag hittade ett gammalt inlägg på Rocky road cupcakes som jag gjorde förra julen. Dem blev med jättegoda. Men jag gillar mer klassiska rocky roads.
 
 
 
 
Min älskade son och jag står för julstöket här hemma. Tur han gillar och baka precis som sin mamma. Han har en adventskalender här hemma på väggen. Så kul och se hans min varje morgon och han blir  glad som en sol när han får ett paket. Idag fick han ett barbapappa pussel.
 
 
 
 
 
Klassiska rocky roads recept Leila Lindholm
 
600 g valfri choklad
2 påsar dumle
2 nävar minimarshmallows
3 dl saltade jordnötter
1 dl skalade pistagenötter
 
Gör såhär
 
Smält chokladen och häll i ingredinserna och rör om. Lägg ut smeten på en plåt och in i kylen tills det blir hårt. bryt sedan i önskade storlekar.
 
 
 
 
 

Kommentarer


  1. Therese 3 december, 2012 on 18:07 Svara

    Älskar rocky roads!!! Jag brukar göra rocky road fudge som blir lite mjukare i konsistensen och lättare att äta, sååå gott. Har inte börjat med julgodistillverkningen ännu, men snart så…

    Kram:)

  2. Amanda 5 december, 2012 on 22:28 Svara

    Vilken fin blogg du har med underbara recept! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna