Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

När man har mycket att göra…

…så börjar iallafall jag göra de mest konstiga saker – som idag tex så har jag organiserat desktopen på min MacBook…hur värt är det egentligen?! 
Antagligen inte värt ngt alls men det blev snyggt iallafall – haha!
(här finns massa olika backgrounds om det är ngn mer med för mkt tid)
Skärmavbild 2016-03-30 kl. 18.18.31
Nu har A och jag precis ätit och vi väntar hem N och L, LillaA bestämde sig för att stanna hos Farmor och Farfar ytterligare en natt och imorgon väntas bio för tjejerna och A ska med fritids till museet där det är en utställning som heter ”Dataspel genom tiderna” (kan det blir mkt bättre?) där man får provspela alltifrån Pong till Mindcraft – så imorgon blir det minst sagt en rolig dag för barnen!

Själv ska jag sätta mig och plugga lite bara N kommer hem med lite papper som han skulle skriva ut åt mig – den ena kursen som jag läser är en distanskurs och jag trodde att föreläsningarna då var inspelade så man kunde se dem men tydligen är föreläsarna bara ett kompendium som vi ska läsa igenom och sen får man ställa frågor i ngt forum på HKR-It’s…jag hade missat att två föreläsningar hade kommit ut så ikväll måste jag läsa dem! Den 11e är det muntligt förhör där hela distansklassen samlas på It’s med hörlurar och kamera och sen håller en föreläsare ett klassiskt
”läxförhör”….låter mkt skumt!

Hur som helst, det är min kväll och sen ska vi väl se näst sista avsnittet av Mästerkocken, även om jag tycker årets säsong varit ganska lam med inga riktiga profiler så måste vi såklart se vem som vinner!

Önskar er en trevlig kväll!

En reaktion på ”När man har mycket att göra…

  1. Känner så igen det där med och göra allt annat än det man borde när man har galet mycket att göra. Jag brukar antingen hamna framför youtube eller nån random serie alt. bestämma för att just då testa det där receptet som lät såå spännande haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *