Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Good food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin

Under hösten har maten här varit lite si och så, jag har verkligen inte hunnit laga god och bra mat från grunden vilket egentligen är det jag vill göra!

Så nu, efter nyår, ska vi ta nya tag med just matbiten – och pga olika saker så tänker jag införa en glutenfri kost här hemma med mkt clean eating-känsla. Ibland behövs halvfabrikat och ibland behövs McDonalds men däremellan blir det rent mat lagad på bra och ekologiska råvaror – precis så som vi egentligen brukar äta! Och dessutom vill jag att vi börjar äta mer vegetariskt, så ja, glutenfritt och mer veggo är den linje jag vill hålla under våren!

Jag har redan många bra veggo-clean-eating-kokböcker (tex Hello Green och Vegetariska kokbokenmen det är alltid roligt med ngt nytt när man ska genomföra en förändring så igår beställde jag Good Food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin, den kostade bara 194kr på bokus (med rabattkoden rabatt5dec15 får man dessutom 5% rabatt och fri frakt).

”Glutenfritt, fräscht, ekologiskt, mycket grönt och enkelt var Kristins utgångspunkt när hon bestämde sig för att ändra familjens matvanor. Genom att byta ut en råvara i taget kan hon idag stolt säga att hon lagar riktigt hälsosam mat och vågar prova och smaka sig fram. 

I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Kristin älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är således en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar. Och det är enkelt: bra vardagsmat som också funkar för dina barn”.
2
1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *