Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Lugnet har lagt sig…

Nu har lugnet lagt sig…vilket betyder att barnen har lagt sig – haha!
Tjejerna har byggt ngt slags tält som de sover i och A ligger och kollar på TV, snart ska dock alla släcka och sova – jag tror att barn i allmänhet sover alldeles för lite, mina behöver extremt mkt sömn!

Imorgon är det fredag och lördag till söndag är jag och N b-a-r-n-f-r-i-a !
Minns inte när det hände sist, egentligen brukar vi vara det med jämna mellanrum men nu när tjejerna haft sin gympa tidigt på morgonen på söndagar så har det inte passat så det ska bli så himla skönt!
Inte för att kidsen är speciellt jobbiga utan mest för att det ska bli så himla mysigt att bara vara med N, som vanligt har vi inga större planer (än att köpa alla julklappar till barnen….eller vi har köpt två saker till A men resten ska köpas på lördag…tillsammans med alla andra antagligen)…så ja, förutom julklapparna så är min enda önska en kväll med en bra film, god hämtmat och en stor skål med lösgodis från Hemmakväll – inte så stora krav, haha!

Nu ska jag påbörja min diskussionsdel av uppsatsen, det andra är *tadaaa* klart!
Dock är ju diskussionen en av de största delarna så det är ju en hel del kvar….men men, jag ska iaf börja nu så får vi se hur länge jag orkar…N kommer nog snart hem och då blir det nog ett avsnitt av DareDevil!

Vi ses mer imorgon mina Vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *