Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Klassombudsmöte och sovande barn!

Nu har jag precis landat i soffan, lagt upp fötterna på bordet och ska fortsätta skriva på min resultatdel av uppsatsen – mina föräldrar var här och hängde med barnen medan jag var på föräldrarådsmöte och mitt i mötet fick jag bästa smset av mamma:
– Nu har barnen borstat tänderna och lagt sig, de ska snart släcka!
Så himla skönt att komma hem till ett uppstädat kök och nattade barn – nu ska jag hetsskriva lite på resultatet och sen ska jag ta fram popcorn och se sista avsnittet av The Bachelor!

Sedan blir det sängen för imorgon väntar ännu en fullspäckad dag med inlämning, BVC-spruta och klippning av alla barnen!

Även om jag oftast är ensam med barnen så blir det alltid lite ”extra allt” när N är borta…men samtidigt gör ju det att jag kan se på The Bachelor när jag vill- haha!
Vem tror Ni Han väljer?
Jag tror han följer passionen och väljer Alexandra – sen är de hot and heavy i några veckor innan allt rinner ut i sanden… 

 Som vanligt var jag sekreterare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *