Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Att knappt äta och pluggdag

Jag ska till Gbg till veckan och undersöka magen – innan dess så är det strikt diet som råder (alltså pga undersökningen, inte för att jag måste-gå-ner-i-vikt-hetsar)…inga fibrer, inga grönsaker, ingen frukt, inga nötter, inga popcorn och massa mer….så ja, vad lever jag på? Kaffe, drickyoghurt och ägg typ… Det värsta är att såhär bra har jag inte mått på länge….
Jaja, det är väl bara att vara nöjd och glad och göra en äggröra typ- haha

 Hur som helst, idag är jag i skolan – har handledning kl 15.00 och innan dess ska jag börja skriva på metodstycket.
Jag hoppas få mkt hjälp idag på handledningen, det är ganska kort om tid och vi är tre stycken i gruppen, dock kommer en av de andra inte idag och den andra har inte skrivit ngt tills idag så jag tänker att jag borde hinna få mkt hjälp då jag är den enda som lämnat in ngt (utav oss som är där)!
Jag har skrivit 4sidor inledningstext och jag tycker själv att det räcker men jag är lite rädd att de kommer tycka att det är lite för tunt…dessutom är det ju inledningen som avgör vad som får stå med i diskussionen så det gäller ju att få med mkt i inledningen så man har ngt att diskutera kring sen på slutet….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *