Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Dagens shopping och att byta hand!

Idag hämtade N tjejerna på dagis och jag åkte några mil norrut för att hälsa på min Mormor!
Trots att hon bor på ett betydligt mindre ställe än vad vi göra så har jag mina två favoritaffärer där så det blev ett besök på Garderob, som bla säljer favoritmärket OddMolly och en ny favorit (som jag inte köpt ngt plagg ifrån än men är bra sugen på att göra) Morris. Och den andra butiken är en kombinerad bok- och pappershandel – det finns ingenting jag älskar så mkt som att strosa runt i bokhandlar….vet inte varför men ända sen jag varit liten har jag älskat det- haha!

Hur som helst så köpte jag mig en ny myströja och några nya pennor och post-its inför nästa kurs, jag har fått problem med min högerhand (ngn nerv som är i kläm) och skriver numer med vänster hand och då tror jag de här pennorna blir jättebra!  
Lite roligt är att när jag var liten så kunde jag skriva med båda händerna men när jag sen började skolan så var jag tydligen tvungen att ”välja” hand och valde då höger….så någonstans i bakhuvudet kan jag nog fortfarande skriva med vänster men det blir ju inte sådär jättesnyggt…men fullt läsligt iallafall!  

 Nu är snart N och tjejerna påväg hemåt och vi tar helgen, imorgon är det ju både Halloween och Allhelgona och av respekt så har vi bestämt att i år får våra barn hoppa över Bus- eller Godis i grannskapet….känns lite kasst när det är samma dag ifall man råkar knacka på hos någon som inte alls är upplagd för Halloween! Så nu håller de tummarna för att det iaf ska komma några och knacka på vår dörr….och dessutom blir det ju den årliga spökjakten här hemma för barnen!

Trevlig fredag på Er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *