Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Höstlov

Den här veckan är ju A hemma från skolan för att ha höstlov– däremot har ju inte jag haft höstlov vilket innebär att vi mest hängt här hemma, han har lekt med kompisar och jag har pluggat….det jobbigaste med att ha barnen hemma måste iaf vara all himla mat man förväntas laga- herregud, han är hungrig hela tiden, haha! Och så vill han fika, ha mellis och frukt…vi äter verkligen hela tiden!

Idag blev det iaf rester från gårdagen vilket var ChickenNuggets och pommes och nu ska jag njuta en kopp Nespresso och lite Halloweenchoklad som jag fick i present igår! 

 Och en sak till – vad roligt att det är så många som kikar in här varje dag! Idag kikade jag på statistiken och den pekar rätt uppåt en bra bit över 1000 och det är, för mig, så många att jag knappt kan tänka på det utan att få skrivkramp! Jag är ju att anses som en ytterst sporadisk bloggare och dessutom är jag inte alls privat, skulle aldrig drömma om att visa bilder på mina barn eller skriva om vad de sysslar med om dagarna, vad de är rädda för eller visa kort på dem och deras kompisar- dels har jag svårt att se varför ngn skulle vara intresserad av mina barns liv och dessutom skulle jag aldrig vilja lämna ut dem eller deras person- min och barnens integritet är alldeles för stor och viktig för att säljas på nätet…så, som sagt, så kul att Ni vill kika in här ändå trots att jag inte är ngn ”traditionell” bloggare!

4 reaktioner på ”Höstlov

  1. Jag kikar in här när studiemotivationen tryter, motiveras liksom av att läsa om hur andra människor pluggar haha… Så jag uppskattar att det inte är en särskilt ”traditionell” privat blogg, det finns det så många av ändå 🙂

    1. Hej!
      Men tack, vilket härlig kommentar! Det är precis så jag tänker att bloggen ska vara 🙂
      Jag själv googlar ”studieinspiration” som en galning emellanåt!
      Trevlig helg!

  2. Jag kikar in här när studiemotivationen tryter, motiveras liksom av att läsa om hur andra människor pluggar haha… Så jag uppskattar att det inte är en särskilt ”traditionell” privat blogg, det finns det så många av ändå 🙂

    1. Hej!
      Men tack, vilket härlig kommentar! Det är precis så jag tänker att bloggen ska vara 🙂
      Jag själv googlar ”studieinspiration” som en galning emellanåt!
      Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *