Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

At vakna oinspirerad…

Redan igår kände jag mig oppeppad på att ha föreläsning idag….vanligen så älskar jag söndagar och jag älskar måndagsföreläsningar men just nu vill jag bara gå hem och dra täcket över mig och sova… Inte för att jag är trött utan för att det här känns så jäkla tråkigt…egentligen är jag mest förvånad över att statistiken känts så rolig fram tills nu då det inte alls är min grej! 

Dessutom ägnar jag dygnets alla timmar antingen till skolan, barnen eller hemmaplugg- hela tiden möter jag kompisar som säger ”Men det var längesen…” Jag saknar eftermiddagshäng med vänner och deras barn, jag saknar att äta köttbullemiddagar och kaos-barnrum som vittnar om en eftermiddag fylld av lek!

Bläää- vilken kass dag! 

 Igår hade jag och min Sojalatte egentid på Bergvik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *