Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

En fredag i all sin enkelhet!

Idag slutade vi skolan tidigt och jag tog faktiskt en lunch med mina föräldrar och en snabbis inom Apoteket och en nyöppnad affär på vårt Köpcentrum (och nej, man får säkerligen inte göra sånt om man har barnen på förskolan, samtidigt har jag svårt att se att de som jobbar aldrig äter lunch eller springer snabbt inom en affärer eller liknande….?). Iaf så tror jag det kommer bli min nya favoritaffär, bra märken och i stort sett bara den stilen jag gillar. Idag var det ju extra bra att shoppa iom att mina föräldrar var med- haha!

Och nu har jag suttit hemma och pluggat i några timmar och ska åka och hämta A i skolan, därefter ska jag hämta tjejerna och efter det ska vi hämta Ls bästa kompis på fritids – sen kör jag fredagsmood medan tjejerna förhoppningsvis sitter lugnt vid köksbordet och pysslar med de två nya pyssellådorna som Mormor och Morfar hade köpt åt dem! Kan verkligen rekommendera Pyssellådorna från Rusta, innehåller allt man kan tänkas behöva i pysselväg för endast 199kr! 

 Sen ska barnen äta middag tillsammans med sin kompis och ha lite fredagsmys, sen när barnen nattats tänker jag att vi korkar upp en flaska rött och äter en charkuteribricka tillsammans jag och N för att sedan se ett avsnitt av The Fall!

Ja, det var väl min fredag och den låter helt okej! 

 Idag kom den äntligen- jag älskar Lovisa & Jessica, deras Podd rekommenderar jag verkligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *