Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Mellistips!

Den här kursen är tre heldagar i veckan vilket är ovanligt för mitt ämne (jag vet att tex sjuksköterskorna på KAU alltid har heldagar så det varierar från ämne till ämne) och trots att vi såklart har raster och lunch så är krävande att sitta koncentrerad så länge!

För att underlätta koncentrationen och för att undvika att köpa överprissatt godis i cafeterian har jag laddat upp med nyttiga gottigheter! 

 Tillsammans med en vattenflaska och en termosmugg (rekommenderar verkligen Eva Solos termosmugg, håller verkligen kaffet varmt och dessutom ”fastnar” ingen lukt i även om man glömmer kaffe med mjölk i över natten) med kaffe är de här påsarna och barsen perfekta att ha i väskan – just nu har de specialpris på Kung Markatta och Risenta på Apoteket Kronan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *