Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Snor & Ledighet

Idag trotsade jag min begynnande förkylning….eller begynnande? Jag är rent ut sagt dyngförkyld!
Igår mådde jag bra hela dagen, på kvällen bara flög det på mig- snor, halsont och frusen…. Idag var verkligen en
ligga-i-soffan-hela-dagen-dag men istället skrev jag klart min hemtenta….vilket betyder….*trumvirvel* att imorgon är jag ledig!

Eller ja, jag tänkte börja bekanta mig med böckerna som vi ska ha i nästa kurs men sen vid 12.00 tänker jag ta ledigt och promenera bort till As skola och titta på avslutningen av Kamratdagen – imorgon är det kamratdag på hans skola där de i lag (med barn från alla årskurser) ska leka lekar och lösa olika tävlingar tillsammans, dessutom är det maskerad och As grupp hade ”djurtema” och A ska vara en apa!
Jag är verkligen ingen sy-och-pyssel-mamma så jag gjorde det enkelt för mig och beställde en apdress från Partajbutiken här i stan, den kom igår och passade finfint!

Nu sover barnen och jag sitter i soffan och väntar på att N ska komma hem från jobbet- då blir det ett avsnitt av Bates Motell (rekommenderar varmt!) och sen kommer jag nog somna innan jag ens hunnit lägga huvudet på kudden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *