Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Dåligt förberedd!

Idag kom jag till seminariet riktigt dåligt förberedd, dels var det jag lämnat in inte alls i närheten av hur jag hade velat ha det och dessutom hade jag läst in mig alldeles för dåligt på den hemtentan jag skulle opponera på – jag hatar verkligen att vara oförberedd! Men jag tänkte att det ändå var bättre att gå dit och skämmas än att få en kompletteringsuppgift som oftast inte alls brukar vara i proportion till opponeringen!

Och ja, jag fick G på seminariet men ändå med orden ”nästa gång räknar jag med att Du ska lämna in mer och ha en fylligare opponering” (vilket ju inte kommer vara ngt problem alls då jag knappt hade ngt alls idag- haha!)

Nästa inlämning är på tisdag kl 12.00 så nu har jag hela fredag och måndag att skriva på- imorgon får jag nog åka upp till skolan och sätta mig, där har jag tillgång till alla databaser.

Nej, nu ska jag ta en promenad bort till ICA för imorgon har A friluftsdag och ska ha fika med sig! Dessutom är jag sugen på att köpa en stor hortensia att ha på matbordet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *