Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Hur tänker du kring pensionen? (AMF)

236B7677 copy
Det där med pensionen kan ju vara en av de mest stressande saker som finns- speciellt för mig som pluggat hela mitt liv….
Men faktum är att jag när jag jobbar iaf sparat en 1000-lapp i månaden i ett pensionssparande vilket är smart dels för att man får ett helt okej sparande och dels för att det är skattegynnande!

En undersökning visar att låginkomsttagare och kvinnor är de som stressar mest över pensionen- för att inspirera till sparande och framtidsplanering har Linda Pira gjort en cover på ”I Swear” där hon möter sitt framtida jag!
Så ja, oavsett om du är student eller inte så borde du spara! Hur mkt spelar ingen roll men försök spara ngt varje månad- tom en 50-lapp (som du ändå slösar på en pizza eller en öl på krogen) är bättre än inget!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kvkj9Y-ceIs[/youtube]

(Detta är ett samarbete med AMF)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *