Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Första dagen…

  
ZZzzzz – tidig morgon idag!

Så var vi igång igen….skönt men lite skrämmande….terminen kommer bli enormt krävande och både uppsatsen och metodkursen känns sjukt svåra!

Hur som helst, idag var det bara en introduktion så det är egentligen imorgon det drar igång. Imorgon börjar terminens första kurs, 4.5hp Psykologins forskningsfält, därefter är det 10.5hp metodkurs och sen C-uppsatsen.

Imorgon ska jag även försöka leta upp F och diskutera min kommande uppsats med honom, för att doktorera krävs det att man har ett visst antal artiklar publicerade och för att kunna få sina uppsatser publicerade så bör C- och D-uppsatsen skrivas tillsammans, inom samma område. Jag är sugen på att skriva ngt inom Psykisk Ohälsa då jag läste Vård- och Stödsamordning i några terminer men samtidigt så är jag helt öppen för förslag- meningen med forskningen är ju att få jobba som lektor så ämnet spelar egentligen ingen roll! 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *