Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Ny energi!

Idag är första dagen för kidsen på dagis och fritids – själv har jag återigen satt mig in i min uppsats…att jag inte lämnade in uppsatsen i våras känns just nu överjävligt…jag minns knappt vad jag skrev om  – så dagens tips: Lämna in era uppsatser i tid! Haha….och suck!

Förutom det har jag hunnit med ett kort men intensivt träningspass, efter att inte ha rört mig på hela sommaren så kändes kroppen gammal…ont i ryggen och stel på morgonen…hur gammal är jag egentligen? Mest är jag stel och har ont i 

  axlar och ländrygg så idag koncentrerade jag mig främst på de områdena – körde tunga vikter med få repetitioner och sedan en ordentlig stretch.
Så.himla.skönt!

Sen hem, en snabb dusch och sedan har jag suttit med näsan i datorn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *