Glimtar ur livet

Annons
Annons

I nya sammanhang

Igår var jag på min allra första tjejkväll på ja ska vi säga 15 år kanske. Det är väl inget socialt sammanhang som jag har trivats i. Men igår så var det alltså dags. Ett gäng tjejer som för mig nya. Två av dem umgås vi mer, en tredje hörs vi med någon gång och de andra tre finns väl med men inga vi umgås med. I alls fall så spelade vi spel, pratade o åt mat ihop och de var trevligt. För mig var de ovant att vara från Stella i nästan sex timmar. Men nyttigt så klart! 


Imorse fick jag vakna tillsammans med dessa två. Far o dotter. En liten tjej som lindat sin pappa runt lillfingret men det är så häftigt att se dem! De liksom gör mig så fånigt glad! Kan inte se mig mätt! 

Annons

Årets första pass 

Tillbaka på gymmet! Fick hjälp och kolla magmusklerna som ännu är delade så än så länge blir träningen begränsad. Men ändå skönt att få komma igång. 


Detta linnet ligger på inköpslistan när jag gått ner 5 kg. 


Dessa leggings är på inköpslistan när jag gjort 25 träningspass på gymmet.


Och dessa när jag gått ner 10 kg!

Tror de är bra med delmål speciellt när de stora målet är i bröllopet som sker i sommar! Sen ska jag vara igång med träning för alltid förhoppningsvis! 

Annons

En liten lista

Hittade denna lista hos Att vara någons fru, så vi kör väl den här med:

 En bild från en plats jag älskar:

img_0508.jpg

 

 

Mitt älskade Ecuador, mina vänner men framför allt mitt berg. Jag längtar efter känslan av den tunna luften, av kylan, doften, susandet, tystnaden. Vetskapen om att vi lever en stund här på jorden. Och vad jag gör av den stunden är upp till mig. Hur ser jag på livet?

En bild från ett tillfälle då jag kände mig snygg:

 

2015-11-30-19.31.14-1.jpg

Det här var hösten 2015, då vi just hade träffats. Så jag var sådär kär fast jag då inte visste om det. Bara visste att jag var riktigt nyfiken och ville spendera mycket av min lediga tid med han jag just träffat.

En bild från då jag kände mig glad:

Resized_20160525_204521

 

Denna bilden är från i våras. Jag ville ta en bild på mig o sambon. Sen tog han lite bilder på mig o vovven. Hon fattas hos oss varenda dag. En sorg. Att det inte funkade. Men hon kommer alltid ha sin egen plats i mitt hjärta. Åh älskade vovve.

En bild på en bra dag i mitt liv:

img_0709-1.jpg

Dagen då hon kom. Och ju mer jag tänker tillbaka till förlossningen så är det som om jag känner när hon kommer ur mig så är det som om alla åkommorna som fanns och som tagit över mitt liv där och då också lämnade min kropp. Plötsligen fick jag bli mig själv igen. Men nu i en annan, en ny roll. Den största. Älskade älskade dotter.

En bild på någon jag beundrar:

img_0673.jpg

 

Min morfar. Så klart. Han som varit min klippa under alla år! Om några veckor fyller han 99 år. Att se honom tillsammans med dottern är så att det gör ont av lycka i hjärtat. Att han får ge min dotter sin kärlek. Sin trygghet. Det gör mig så tacksam!

 

En bild på min favoritplats hemma:

img_0918.jpg

 

Vi gjorde en öppning i väggen. Släpper in mer ljus men också ett härligt bord!

 

En bild på någon jag tycker om:

14466974_1295329417173816_1046087298_o

 

Isac. Så klok. Så trygg. Så härlig grabb. Att han nu är tonåring är svårt att förstå. Vart har åren tagit vägen liksom?

 

En bild på en favoritpryl:

img_5097.jpg

 

Vår förlovningsringar! De symboler för att vi två hör ihop.

 

En bild på ett oförglömligt ögonblick:

img_0702-1.jpg

 

Göteborg. I juni. Dagen efter att jag hade varit med om tidernas frieri. Så fantastiskt lycklig!

 

En bild på en stolt stund:

img_0239.jpg

 

När min lillebror, håller i min dotter. Det är häftigt. Han kallar henne för godiset och ororar sig för att hon ska vara för varm, få tvingas till saker hon inte vill och som han ska skydda.

 

Bild på något roligt:

img_0563.jpg

 

Att få gå o fika med min lilla familj. Titta på folk. Fantisera ihop små historier. Samtidigt få äta gott och prata med min bättre hälft. Om livet. Om nuet. Planera tillsammans.

En bild från när jag var arg:

img_0157.jpg

 

Denna var lite svår. Men den här bilden togs dagen när vi var till förlossningen men fick besked att vänta då det inte fanns plats för oss. Jag var så besviken. Ledsen. Rädd. Det var som om det aldrig skulle ta slut. Som om hon aldrig skulle komma. Som om jag skulle dö nu.

 

En bild på när jag var ledsen:

IMG_5035

 

Min älskade älskade Charlie. En stund innan han somnade in. Han min älskade vovve. Låg och vilade sin trött kropp mot min mage. Att han aldrig inte skulle få träffa henne inuti gjorde mig så ont. Ändå vet jag att han skulle älskat henne.

En bild på min bästa vän:

IMG_0725

 

Nu har jag lyckan att ha ett par sådana. Men här är Frida. Vi hörs varje dag. Delar gnäll, pepp, glädje, irritation och drömmar med varandra. Fastän vi just nu lever två olika liv. Hon ett liv i storstan. Ung och kär. Så är det ändå henne jag hörs mest med!

En bild på något gott:

 

IMG_0796

En frukost som sambon fixade. Så gott, så färgrikt att det liksom blev en kul tallrik att äta ifrån.

 

En bild från när jag var liten:

img_0748.jpg

 

 

En bild på mig i en annan stil:

 

 

 

Ja, men hatt borde väl funka igen?

En favoritaktivitet:

img_0806.jpg

 

Att vara ute i naturen, med min lilla familj. Det allra bästa i kombination.

 

Annons
annons