VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Adoption som ett alternativ till abort?

Nollvision för aborter, ja visst låter det bra.

Ett adoptionscentrer där man skulle ha möjlighet att adoptera bort sitt barn som ett alternativ till abort, ja visst låter det som en bra idé.

Adoption som ett alternativ till abort, ja visst självklart ska man kunna välja att fullfölja en oönskad graviditet och sedan adoptera bort sitt barn. Men mig veterligen är detta fullt tillåtet redan idag, men det är ytterst få som väljer att göra så.

Jag har svårt att tänka mig att det är ett lätt val att göra abort och det sätter säkert sina spår i själen, men jag kan inte ens föreställa mig den livslånga undran om jag gjorde rätt den dagen jag lämnade ifrån mig mitt barn. Jag tror mycket få kvinnor kan lämna ifrån sig ett barn de burit i 9 månader, alla de fysiologiska förändringar man genomgått, känslan när barnet för första gången bufflade omkring i magen, första sparken och sedan förlossningen.

Jag skulle personligen inte kunna göra en abort såvida det inte var medicinskt nödvändigt, men att försvåra möjligheten till abort om så bara genom att göra det lite mer omständigt tror jag är helt fel väg att gå.

Tycker att Gunilla Gomér, ska vara mer ärlig med vad hon egentligen har för agenda.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna