Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Minns att min Cocoonababy var magisk!

cocoonababy 00

Jag minns tillbaka på en tid med första barnet och en tid med andra barnet. Tiden med första barnet var helt nytt och efter vad jag vet nu så önskar jag att jag hade min Cocoonababy redan med första barnet. Vad det hade underlättat. Nu kan jag önska alla förstagångsföräldrar att dom skaffar en men såklart också andragångsföräldrar för då har man ju något att jämföra med hur det var med första barnet.

Mitt tydligaste minne var ju reflexen när man lägger ner sin baby. Gång på gång vaknade Isak när jag försökte lägga ifrån honom. Detta har jag hört från en massa föräldrar. Vilket jobb jag hade med Isak. Jag försökte gång på gång sakta smyga av honom från mig ha ha. Med Elias var det bara att lägga honom i Cocoonan och han låg så bekvämt och omsluten att han sällan vaknade av att ja la ifrån honom. Det är ju inte skönt för en bebis att ligga på en helt platt madrass. Inte låg dom så otrevligt i magen.

cocoonababy 02

En annan fördel är att man inte behöver tänka på det med att vända på deras huvud. Bebisarna tenderar ju att ha en favoritsida. Isak fick faktiskt lite  platt bak på huvudet och det tryckte så han blev liksom lite sne. Jag hade problem att få rätt på det. Elias har dock haft jättefin huvudform hela tiden tack vare vår Cocoonababy.

 

Cocoonababy är en trygg plats för babyn när den sover i vuxensängen. Du slipper oroa dig för att ni vuxna och kanske syskon av misstag ska rulla på det nyfödda barnet. Vilket också känns bra precis i början. Men Cocoonababy har så många fler fördelar. Du hittar mer info här. <—

cocoonababy 03

Och kom ihåg desto mer nöjd ditt barn är desto mer tid till annat. Eller som tex mig som villa ha mer tid till storasyskonet! 🙂 Barnet har också mycket lättare att röra både armar och ben och kan fortsätta undersöka sig själv och kanske kunna suga på sina fingrar som dom kunde i magen.

3 reaktioner på ”Minns att min Cocoonababy var magisk!

  1. åh jag älskade min cocoonababy! använde den massor tills hon började rulla… haha då gick det inte längre 😉
    har den kvar, hon är 9 månader nu och den står på golvet, hon gillar att klättra över den och hänga på den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *