Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Att bo på Grand Hotel Garden Malmö

grand hotel garden malmö

Jag, Tommy och Sofia fixade ju en bloggmiddag på Koi i Malmö. Läs mer HÄR. Vi bodde på Grand Hotel Garden och vi blev behandlade så väl. Vilket hotell och vilka personal. Ja jag var bara nöjd. Och deras frukost. Det var helt perfekt och frukosten var öppen till kl 11:00. Vet inte om dom kanske brukar det men det var så skönt att inte känna någon stress att komma till frukosten.

Och hur mätt jag än var så skulle jag klämma en våffla. 🙂 Och det var inte den lilla. Lätt att jag skulle kunna vänja mig vid sån frukost varje dag. Själv älskar jag att bo på hotell. Förstår inte hur man inte kan gilla det!

Vill ge dom extra beröm för allt och jag kan verkligen rekommendera det hotellet om ni tänk bo i Malmö någon gång!

♥ Grand Hotel Garden ♥

hotell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *