Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Vår nya bil! :)

volvo v70

JA äntligen har vi familjebil igen! Och vi är nu Volvo ägare. Vår egen Volvo v70. 🙂 Är så nöjd och så glad för vår nya pärla. Hon är så skön att köra och vi gjorde ett kanonköp! Känns bra då vi haft en liten Nissan Almera också som är lite liten för oss men vi behåller henne med. Känner att vi måste ha 2 bilar då vi flyttar utanför Malmö. Redan nu tycker jag det är jobbigt att vi bara haft en bil. Oftast är det så jobbigt när man har 2 barn och barnvagn och det har nu hänt mig flera ggr att jag fått vänta på nästa buss för att det är fullt och inte kul om det gäller bussar som går sällan.

Nä vänta är inte min grej! Saker och ting ska flyta på och gå fort. Är väl storstads och arbetsnarkomanen i mig som talar. Är så lycklig just nu för vi fick också ett bra besked igår som kan blir till super duper bra besked så håll tummarna för oss! Har sånt positivt pirr i kroppen att det känns som det kommer mer positivt till oss nu. Som om man får lite ön för mödan liksom!

volvo v70 01

6 reaktioner på ”Vår nya bil! :)

  1. Kul att läsa att det är positivt för någon :-).
    Här går det åt andra hållet. Känns som hela världen rasar ner på mig nu….
    Får väl dock hoppas att man får jobb snart.

    Ha en bra kväll.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *