Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Sponsorer – Fantastiskt fler som vill hjälpa!

lillagrodandesign

Lillagrodan Design vill också hjälpa till! För er som inte läst här tidigare så har jag en insamling till A som du kan läsa mer om HÄR. Klicka och scrolla ner så hittar du all info.

Jag är så glad att så många vi sponsra grejor och första paketet som skickas kommer gå iväg nästa vecka. Då kommer allt jag fått ihop hitintills skickas till A och hennes familj. Det kommer upp fler sponsorer under dagen och efter första försändelsen så är där iaf minns en sponsor till på gång. 🙂 Känns så bra att få hjälpa. Vem hade inte velat få den hjälpen om man är med om något som vänder upp och ner på vardagen? Jag är så tacksam för allt jag har. Det räcker för mig. Jag vill gärna hjälpa andra!

napphållare

 Vanthållare och 3 napphållare.

knytmössa

Snygg knytmössa och dregglis.

barnmössa

Härlig grön mössa med dregglis.

lillagrodan design

Mössa och dregglis i kul djurmönster!

barn mössa

Röd, snygg elefant mössa.

Jätte tack till LillaGrodan design som sponsrar med detta i lite olika storlekar. ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *