Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Gissningslistan – och gissa vad?!!

Gissningslistan

Gissningslistan! (psst…glöm inte läsa längst ner)

När vi fick veta att det var en pojke så tog vi bort det valet av naturliga skäl. Himla roligt att så många är med och gissar. Nu är vi äntligen en bit in i mars och vi kan nu stryka det första datumet och den första gissningen. :)

Enligt RUL 19/10 så är beräknad förlossning för lille Elias är 21/3-2013. ♥ Isak föddes 3 dagar innan BF och var 51cm lång och vägde 3400g.

Datum/Kön/Vikt/Längd

Då var några strukna! Och vet ni vad? Jag har haft värkar sen inatt. Så frågan är om han hinner ut redan idag eller om han dröjer till imorgon. Mer tid än så lär det inte gå iaf men vad sjukt om min egen gissning blir rätt då jag gissat på idag!

4 reaktioner på ”Gissningslistan – och gissa vad?!!

  1. ÅÅÅ så spännande!! Håller tummar och tår här nu! =D Va roligt!!!

    Jag förstår att det känns som att man inte vill ha fler barn, spceillt om man inte mått brra under graviditeten. Jag mådde också pyton med minstingen, kräktes vaaarje dag tills hon kom! Och då sa jag också-aldrig mer!
    5 barn känns inte så mycket nu, men det är väldigt intensivt nu när alla är så små.

    Men än en gång- jag håller tummarna för dig/er!KRAM/Satu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *