Sojka är en driven 2 barnsmamma som alltid har något på gång. Förutom denna personliga mammablogg så driver hon flera företag. Bloggen kretsar kring hennes liv bland barnprylar och barnskratt! Men även bland bajsblöjor och barnskrik! En blogg som tar upp både djupa och lättsamma ämne, det går från glädje till sorg och speglar det verkliga livet. Sociala nätverkets all in-mamma och egenföretagare. Sojka är från grunden en Malmöbo men flyttade ut till byn strax utanför Malmö för lite lugn och ro… KONTAKT:[email protected]

Uppdatering från igår!

Igår blev Isak 6 månader! Helt galet. Känns iofs som att han har varit hos oss i all evighet! 🙂
Isak utvecklas för fullt varje dag och det är så kul att se utvecklingen. Han börjar bli sin egen individ och just nu håller han på att snacka och tjoa och göra alla möjliga ljud. Han använder mycket tungan i sina försök att snacka och nu övar han mycket på bokstaven b! 😉 Buuu, biiii, beee, booo osv. 🙂

Isak fick paket på sin 6 månaders dag! =D Det blev han glad för!


Igår var det även baby fika här. Alltid trevligt att träffa tjejerna och snacka lite skit och dela med sig av sina tankar. Ventilera sig. 🙂 Sen är det iofs super kul att följa bebisarnas utveckling! 



Det blev även träning igår. Sambon tog ut Isak på en promenad i 1,5 timme så jag i lugn och ro kunde träna och duscha. Nice!

Träningen såg ut så här:

Plankan rak 3*90 sek
Plankan sidan 3*45 sek
15 armhävningar på knä
Axlar 5kg 3*8
Axlar övn. 2 5kg 3*10
Biceps 5kg 3*15
Ländryggen 2*30
Crosstrainer 20 minuter!

Nu blir det frukost! Ha en underbar dag idag!

0 reaktioner på ”Uppdatering från igår!

  1. Åh fina Isak är du 6 månader redan!!! Grattis :)Och TV…jaduuu, Jack äääälskar reklam. Link kolla in J LO på tvn häromdan o va väldigt nöjd 🙂 Jag vet inte, jag gillar att ha tvn på i bakgrunden hela tiden…så då är det svårt att undvika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *