Denna bloggen handlar om mitt liv som singelmamma till min underbara son Lion som är född 2007-01-20. Skriver om allt mellan himmel och jord, vänner, familj, fest, plugg, funderingar och mycket annat. Välkommen!

Nu är det slut på det negativa

Ja, ut med det gamla och in med det nya.

Man kan alltid välja att se saker och ting negativt eller positivt. Nu ska jag försöka att se det hela positiva, allt jag varit med om kan jag använda till min fördel, om jag vill, och det vill jag. Visst kan man se det från den negativa sidan, men då är det ens egen förlust. FAKTISKT.

 

Just nu är jag bara lycklig. Just i denna punkt. Jag har både en mamma och en pappa som ställer upp, en syster, svåger, mostrar, kusiner och vänner. Jag har en helt friskt barn, som är perfekt från topp till tå.

Ett tillfälligt boende som jag verkligen trivs i, jag har fjärilar i magen… Jag är bara lycklig och inget eller ingen kan ta det ifrån mig <3 Tack till alla som peppat  mig i mina svackor, tack till alla som inte ifrågasätter mina val, goda som dåliga, Tack alla ni som är glada för min skull när det går bra och är som en klippa i stormen. Tack! Ni är underbara, det är fantastiska egenskaper ni sitter inne på och jag försöker så gott jag kan att vara likadan tillbaka till alla er  <3

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *