VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att vara egenföretagare

Ibland vill jag bara ge upp. Ibland vill jag bara skita i allt. Ibland önskar jag att jag inte var så drivande. Att jag kunde nöja mig. Ibland..

Några minuter då och då känner jag för att ha ett ”riktigt” jobb med en ”riktig” lön. En ”normal” arbetsvecka på 40 timmar. Vara ledig om kvällar och helger. Veta vad jag får i lön. Jobba med något där jag inte behöver ge så mycket av mig själv. Slippa tänka, men sen kommer jag på hur jävla bra jag har det (ursäkta franskan!)

20140523-213730-77850264.jpg

Jag ÄLSKAR mitt jobb. En dag ser aldrig likadan ut. Ständigt nya människor och nya utmaningar. Ständig variation. Något jag behöver för att inte tröttna. Crossfit, mammaträning, massage, PT, planering, ekonomi, utvecklande av företaget. Tänk att jag får göra detta.

Jag är för tillfället ganska trött. Jobbat mycket på sistone och slarvat med mat och sömn. Det straffar sig och jag börjar tveka på mig själv och min förmåga, men sen kommer jag på hur långt jag faktiskt kommit på mindre än ett år. Jag VET att jag kommer lyckas med min idé. Jag VET att jag har valt rätt väg. Jag VET!


Kommentarer


  1. JoHo 23 maj, 2014 on 23:21 Svara

    Det KOMMER du att göra!

    Jag (som bara känner dig via sociala medier!) kan inte föreställa mig några andra alternativ med ditt driv och engagemang och passion. Och det tror jag inte att du kan heller när du tänker efter 😉

  2. missagda 16 juni, 2014 on 22:27 Svara

    KLART du kommer att lyckas, bra att du VET det. Lita på känslan. Jag har mycket likadana tankar som du, men kommer alltid fram till att det är värt allt slit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna