VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ingen omelett?

Dra på trissor. Jag hoppade omeletten idag. I stället slängde jag ihop en pannkaka. Jag tycker fortfarande att min bananpannkaka är den godaste, men eftersom jag mår bäst utan för mycket kolhydrater till frukost fick det bli den här i stället

Chocolatechip pancake

2 ägg
1 1/2 msk mandelmjöl
1 msk kokosmjölk
1-2 msk raw cacaonibs
1 nypa vaniljpulver
1 tsk fiberhusk

1) Blanda allt i en bunke och låt stå någon minut
2) Stek i kokosolja på medelhög värme tills pannkakan fått fin gyllene färg
3) Servera med bär och lönnsirap

Självklart kan du variera tillbehören

20120815-075916.jpg


Kommentarer


  1. Marta 15 augusti, 2012 on 13:12 Svara

    Det där lät smaskigt! Får testa på lördag när det finns lite mer tid på morgon. Jag måste bara fråga om en cross fit övning. Toe to bar heter den tror jag. Hur gick du tillväga för att göra den? Har för mig att du skrev att du gått från noll till flera stycken nu under sommaren. Jag har testat och behöver tips!

  2. Linda 15 augusti, 2012 on 15:34 Svara

    Den måste jag testa nån dag.

  3. Petra 16 augusti, 2012 on 17:07 Svara

    Det låter gott! Jag har själv svårt att variera mina frukostar så det blir bananpannkaka varje dag typ, men det här vill jag testa. Men tror du att det funkar med pofiber istället för fiberhusk?

    • i min lilla lilla värld 17 augusti, 2012 on 19:56 Svara

      Tror jag säkert. Testa och berätta för mig sen

  4. ealina 16 augusti, 2012 on 22:30 Svara

    Men, vilken bra idé! Måste testa sen! Sen, när 30 dagar har gått på den häringa grejjen jag gör. Såå många saker jag ser och vill testa och smaka och baka och laga. Gäller att komma ihåg var jag såg allt bara, haha.

    Fast måste man ha fiberhusk för att det ska bli bra? Jag gillar verkligen inte det..

    • i min lilla lilla värld 17 augusti, 2012 on 19:59 Svara

      Nä.. Det är ju mest för att få det lite fylligare. Testa utan vet ja

  5. JoAnna 16 augusti, 2012 on 23:56 Svara

    Sara, du verkar vara rätt haj på det här med Paleo mat. Det väldigt ofta mandelmjöl, mandeolja, mandelsmör osv…i recepten. Men om man inte tål mandel….vad ska man ta istället ?
    Jag har kört kokosmjöl i vissa fall…men det blir inte så bra. Kokosmjölet gör att det blir väldigt torrt och smaklöst.

    Har du nåt bra tips ?

    • i min lilla lilla värld 17 augusti, 2012 on 20:00 Svara

      Nä.. Jag är ledsen, men det finns inget annat. Men om du använder kokosmjöl. Ta mindre och tillsätt lite mer vätska och kanske lite fiberhusk?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna