Jag älskar min bananpannkaka och jag älskar att jag kan variera den från dag till dag utan att det blir för avancerat. Jag är nog inte ensam om att tycka att frukosten helst ska göras i ett nafs och detta recept är inget undantag
Bananpannkaka med smak av choklad
1 banan
1-2 ägg
1 tsk mandelsmör
1 msk raw cacao powder
1 msk raw cacao nibs
1/2 tsk vaniljpulver
kokosolja
1 dl (frysta) bär
valnötter
Mosa bananen i en skål och kläck i ägg. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda väl. Stek sedan smeten i en klick kokosolja på medelhög värme i ca 3-5 min. Under tiden tinar bären i micron och kaffe/the serveras.
Vänd pannkakan när den är fast och stek ytterligare 1 minut. Jag vill gärna ha min lite kladdig i mitten. Servera med valnötter och valfria bär
Gott, enkelt och mättande
Min frukost idag! Har tänkt att testa så många gånger…. men inte fått tummen ur. Men idag så! GOTT! 😀
Gött att höra