fääädi
Tydligen kan man tröttna på att äta samma frukost dag in och dag ut. Hur man kan göra det med världens godaste pannkaka är dock för mig en gåta. Men… Nu ska jag då vara snäll och ge er ett recept som är precis lika gott. Om inte godare faktiskt
1 banan
1-2 ägg
1 msk kokosolja
1/2 dl blåbär (frusna går bra)
1 krm vaniljpulver
1/2 näve mandelspån
1/2 dl kokosflingor
1/2 dl russin (valfritt)
annan valfri topping som kesella (ej paleo), frukt, bär, kokosmjölk mixat med bär
på spisen
Mosa bananen ORDENTLIGT. Den ska bli nästan till puré. Kläck i ägg och häll i blåbär och vaniljpulver. Vispa med gaffel.
Smält kokosoljan i ett stekjärn på medelhög värme (typ 4:an) och häll i smeten. Pannkakan ska vara ganska tjock så att den håller ihop. Strö över mandelspån och låt steka i ca 5 minuter eller tills pannkakan håller ihop när den ska vändas.
Vänd pannkakan och stäng av värmen. Låt stå någon minut. Jag gillar själv när den är lite kletig i mitten.
Lägg upp på tallrik och strö över kokos och russin eller annan valfri topping.
Uppskattades även av min kräsne lilla dam som åt upp nästan hela. Bra betyg med andra ord
(grundreceptet på bananpannkakan är 1 banan som mosas och blandas med 1 ägg. stek på medelhög värme i lite kokosolja. servera med bär eller valfri topping)
Oh vad gott det ser ut!
Å men gud så gott! jag måste testa 🙂
Tusen tack för din fina kommentar!
Jag blev verkligen jätteglad! 🙂
Ha en jättefin dag! 🙂
Hälsn.
Marie
Åh fy satan så gott!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
Det där måste jag testa!! Låter supergott!!
DO IT!
Detta måste jag också testa även om jag älskar bananpannkakan som den är. Helt fantastisk är den. Hade lätt kunnat äta 3-4 st om dagen!
Du, det kan jag också, men jag håller mig till frukost. Idag var ett undantag då jag glömt ta fram mat till Wilda =)
[…] bananpannkakan som figurerat runt i de flesta bloggar på sistone, men med extra inspiration från den här damen. Den har höjts till skyarna av de flesta och i bakhuvet tänkte jag att SÅ god kan den väl […]