Upp och ner, hit och dit, fram och tillbaka. Här skriver jag alldeles för sällan men ändå på tok för ofta. Ibland svär jag och bär mig åt! Drömmer i smyg om att bli stoooor "bloggdrottning"! Dom ljuvliga fyra är 14, 12, 8 och 5 år gamla – flicka, pojke, flicka pojke. Bloggande fyrbarnsmamman är jag, Sandra, 39 år och lyckligt gift med pappan, vi bor alla tillsammans i en enplansvilla i Skåne. I familjen finns det även två små kaniner! Säg gärna vad du tycker. Det gör alltid jag! Vill du kontakta mig via mail går det också bra. [email protected] Och! Varmt välkommen ska du vara♥

Vilde 6 år på midsommarafton

Nu är Vilde 6 år♥ Fina pojke, vi älskar dig. Han firades både på midsommarafton och igår, då var kusinerna här och hälsade på.Midsommarafton 2017. Lugn och stilla. Sol och värme, sedan kom det obligatoriska regnet framåt eftermiddagen kvällen… (ingen midsommar utan regn!) Vi plockade blommor och dansade runt stången, åt sill och jordgubbar. Precis som man ska när det är midsommar.

Men nu är det ”vanlig vecka” igen. Inte för oss som är lediga men för de flesta andra:) Mannen min har ryggont och är hemma från jobbet – hemma i huset tillsammans med Amelia. Jag och de tre andra barnen är kvar här i husvagnen. Jag vill inte åka hem, det blir så bökigt med kläder och mat fram och tillbaka, städa här, städa där… och det tar alldeles för mycket tid! Nej det blir bäst om vi bara ÄR. Här:)

Idag får vi dock hålla i hatten! Shit! det blåser, varvat med sol.

Hur är det med er?? Har ni firat midsommar? Är ni lediga, jobbar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *