Upp och ner, hit och dit, fram och tillbaka. Här skriver jag alldeles för sällan men ändå på tok för ofta. Ibland svär jag och bär mig åt! Drömmer i smyg om att bli stoooor "bloggdrottning"! Dom ljuvliga fyra är 14, 12, 8 och 5 år gamla – flicka, pojke, flicka pojke. Bloggande fyrbarnsmamman är jag, Sandra, 39 år och lyckligt gift med pappan, vi bor alla tillsammans i en enplansvilla i Skåne. I familjen finns det även två små kaniner! Säg gärna vad du tycker. Det gör alltid jag! Vill du kontakta mig via mail går det också bra. 4barnsliv@hotmail.se Och! Varmt välkommen ska du vara♥

Annons

Vilde 6 år på midsommarafton

Nu är Vilde 6 år♥ Fina pojke, vi älskar dig. Han firades både på midsommarafton och igår, då var kusinerna här och hälsade på.Midsommarafton 2017. Lugn och stilla. Sol och värme, sedan kom det obligatoriska regnet framåt eftermiddagen kvällen… (ingen midsommar utan regn!) Vi plockade blommor och dansade runt stången, åt sill och jordgubbar. Precis som man ska när det är midsommar.

Men nu är det ”vanlig vecka” igen. Inte för oss som är lediga men för de flesta andra:) Mannen min har ryggont och är hemma från jobbet – hemma i huset tillsammans med Amelia. Jag och de tre andra barnen är kvar här i husvagnen. Jag vill inte åka hem, det blir så bökigt med kläder och mat fram och tillbaka, städa här, städa där… och det tar alldeles för mycket tid! Nej det blir bäst om vi bara ÄR. Här:)

Idag får vi dock hålla i hatten! Shit! det blåser, varvat med sol.

Hur är det med er?? Har ni firat midsommar? Är ni lediga, jobbar?

Annons

Bara skönt med solpaus

Det gör ingenting att det regnar lite lätt idag, inget alls… det känns faktiskt ganska skönt med en solpaus. Och badat har vi gjort – idag också:)

Och sen fått i oss middag. När vi är här så blir middagarna utav allra enklaste variant. Köttbullar och makaroner blev det idag. Kanske blir det pizza från kiosken ikväll när Amelia och mannen min dyker upp. Såklart för att fira midsommar och hålla långhelg med oss och imorgon är ju också Vildes födelsedag♥

Det börjar trilla in lite folk till campingen och det är alltid så skönt att inte vara den som ska upp med sitt tält, haha! Jag har handlat allt vi behöver till midsommarafton imorgon, vilket faktiskt inte är så himla mycket egentligen. Skönt att kunna släppa det. Bara jordgubbar som vi måste fixa imorgon, dom vill jag ska vara färska!

Annons
Annons

Frukost i förtältet

Ja idag äter vi frukost här igen! Ljuvligt💕Igår badade vi och nu vågar alla åka den gula stora rutschkanan💦 wiiiii! Så här mitt i veckan och innan semestrarna är igång på riktigt så är det nästan inget folk och det går att åka åka åka!

Och i år har vi köpt säsongskort in till badet. Dom har höjt priserna och även om Vilde går in gratis så blir det väldigt dyrt om man vill bada i poolerna varje dag. Jag, Malva och Alfons – 110 kr! Och det är bara för halva familjen! Nä, med säsongskortet betalar vi 1000 kronor för 2 vuxna och 2 barn och då kan vi springa ut och ni som vi själva vill, bada länge eller lite, där finns duschar och bastu. Öppettiderna är 9-19, det blir jätte bra.

Och vi ska säkert bada idag också! Någon har redan förvissat sig om detta så så får det bli😄 Och så måste vi införskaffa KAFFE idag också! Det tog nämligen just precis slut…😩

Annons

Mat och sovklocka

Godmorgon! Å vad jag tycker det är svårt med mat och sovklockan just nu! Barnen är vakna mycket längre på kvällarna och sover myyyycket längre på morgonen. Jag vill fortfarande hålla lite på tiderna så att vi inte vänder på dygnet hur som helst men när alla nu sover så gott så tycker jag att det är jätte svårt att börja väcka alla! Dom behöver ju sova också:) Jag på väg till kalaset igår… H&M.Det blev smörgåstårta! mmmmm:)!Barnen badade i bubbelpoolen.Malva blev fin i håret med hjälp av Amelia och så blev det rabarberpaj till efterrätt.Mina flickor♥Som jag älskar detta gäng! Jag är så stolt över dom. Dom är mina och jag är tacksam så tacksam över detta.Vilde stötte på grodor i gräset:)Malva tillsammans med moster, som ju är den som vi firade:)

Har ni mycket att stå i denna midsommarvecka? Jag tänker mig att åka och handla det mesta på Maxi idag innan vi drar tillbaka till husvagnen. Det känns skönt att ha det gjort och så är det bara jordgubbarna som behöver fixas midsommarafton. På så vis tror jag det blir som mest avslappnat:)!

annons