Jag måste säga att jag älskar att komma till och att vara på mitt jobb. Tre dagar i veckan börjar jag 12.30 och jag åker alltid dit i god tid och äter min lunch där.
Idag åt jag en soppa som gick snabbt att värma i micron. Till efterätt – keso, skivat äpple och kanel. Gott. Och så har vi alltid de senaste nummrena av en hel bunte tidningar och det är så skönt att sitta där ett tag tillsammans med collegan, dricka kaffe innan allt drar igång.
Väl hemma igen då jag jobbat klart så testade vi denna goda middag som jag hittade receptet på inne hos Nina! Riktigt gott!
RECEPT Ninas kyckling med krämig parmesansås.
4 kycklingfiléer
2 dl creme fraiche
1 1/2 dl grädde
2 msk kalvfond
2 tsk soya
1 msk balsamvinäger
2 dl riven parmesan
salt (var lite försiktig d både parmesan, soya och fond innehåller salt.)
peppar
Gör såhär:
1) Sätt ugnen på 200 grader. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra dom lite. Skjuts in i ugnen i ca 25 min.
2) Blanda samman creme fraiche, grädde, fond, soya, balsamvinäger och parmesan.
3) Ta ut kycklingen ur ugnen efter 25 min, häll på parmesansåsen över kycklingen. Skjuts in i ugnen i ytterligare 20 min. Ta ut och servera med vitt ris och en röra på fetaost och mynta.
Kan rekommendera denna!