En livsstilsblogg om mammalivet i Stockholms Skärgård som biträdande förskolechef och hälsocoach med fem flickor och ett husbygge. En inspirationskälla till en hälsosam, lycklig och hållbar livsstil. För kontakt: [email protected]

Bröllopsfeber och busy busy doin everything

2011-05-21 12.08.28

”throwbacktime” 21/5-2011

Imorgon är det dags, imorgon kommer det att vimla av nykära och härligt förälskade par i Nacka Strand, redo för att få massor av inspiration inför deras stundande bröllop. Sveriges största bröllopsmässa, Bröllopsfeber, slår upp portarna mellan klockan 10-17 på lördag och klockan 11-16 på söndag.

Du som besökare kommer dessa dagar få bröllopstips, idéer, bröllopsinspiration och kunna möta Sveriges ledande företag i bröllopsbranschen. På ett romantiskt, överskådligt, inspirerande, tidssparande och trevligt sätt träffar ni personerna bakom företagen och produkterna och ni kommer att få många kontakter med företag och experter som kommer att underlätta bröllopsplaneringen och genomförandet av ert bröllop. Dessutom är bröllopsmässan fylld av exklusiva bröllopserbjudanden som bara ges på bröllopsmässan. Ni kommer alltså att få ut mer av er bröllopsbudget.

Jag och fyra andra bloggkollegor kommer att finnas på plats på Champagnetorget tillsammans med Walles Event PR och event och prata bröllop, allt från bästa sättet till att komma i form, till sminkning och hur håller man kärleken vid liv. Jag som är galen i kärlek och romantik har sett fram emot helgen rätt så länge nu och kommer att finnas på plats under hela lördagen.

bild-757x757

Freeeeedag, hur härligt är inte det? Äntligen säger jag efter en rätt så tuff vecka energimässigt. Jag är verkligen mitt uppe i att vara busy busy doin everyting, ännu en sen kväll igår eftersom vi satt i en intervju, det hinns inte riktigt med några raster (ska försöka oss på det idag) så alla ärenden fick jag fixa med efter jobbet och sen skulle Maja hämtas upp. Strax efter klockan sju klev jag in genom dörren och möttes av en överpigg treåring som röjde fram tills klockan nio. Suck på detta barn, vad får hon all energi ifrån, kanske hon kan tanka över lite till mig. I en timme hade vi värsta Sov nu Alfons Åberg innan hon till slut gav upp och somnade…och jag med…i soffan.

TGIF fina du och jag hoppas att den blir fab för dig.

Kraaaam

J

En reaktion på ”Bröllopsfeber och busy busy doin everything

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *