En livsstilsblogg om mammalivet i Stockholms Skärgård som biträdande förskolechef och hälsocoach med fem flickor och ett husbygge. En inspirationskälla till en hälsosam, lycklig och hållbar livsstil. För kontakt: [email protected]

Vänskap när den är som bäst

002

Jag har förmånen att få testa Ullmax underställ som jag idag ska inviga.

003

Godmorgon!

Vilken fullständig kalkonkväll det var igår på Mellon, jisses, vi stängde av efter sista låten och satte på Netflix istället. Såg sedan att den där Ace och Oscar gick till final…suck. Katastrofala låtval i år.

Jag är snart på G och ska ta mig till Hammarby Sjöstad för att möta upp min fina vän Maria. Vi har en lång pw att avklara och en hel del tankar att vända och vrida på. Men det är precis det som vänskap är till för, att få prata av sig, att ha någon att bolla med och någon som ställer upp, oavsett vind och väder. Maria har haft det tufft ett tag och jag hoppas att jag kan hjälpa henne att må bättre igen, att hitta tillbaka till balansen.

Tycker för min egen del också att det ska bli skönt att gå och prata, jag har ju själv ett huvud fullt av tankar som behöver ventileras. En morgon/förmiddag av ge och ta låter som en perfekt start på söndagen.

Idag är det en stor dag för mig, ny bloggportal och nya härliga kollegor. Gamla bloggen kommer att ligga kvar ett tag (en-två veckor på Loppi), så om ni vill läsa gamla inlägg kan du kika in HÄR!

Skrolla ner på sidan så hittar du bilder på oss om du är nyfiken på vad vi är för några, där hittar du även mig på Instagram.

Och tänk…jag ser blå himmel och soooool, det var verkligen inte igår. D-vitamin, hit me!!!

Hoppas att du får en fin förmiddag!

Kraaam

J

Pssst…nu när det kanske tillkommer lite nya ansikten här inne som kikar in och hälsar på, idag är sista dagen att rösta på mig på Besökstoppen för att bli veckans blogg. Rösta kan du göra HÄR!

6 reaktioner på ”Vänskap när den är som bäst

    1. Vad glad jag blir att du vill fortsätta att följa med och att du tycker att bloggen är inspirerande. 🙂 Än så länge tills dess att statistiken har kommit i ordning så kan du alltid spara ner min adress på allt för föräldrar. Sen hoppas jag kunna synas på de mest lästa listan på höger sida . Än så länge så syns man bara längst ner när inlägget precis är gjort.

    1. Vad glad jag blir 🙂 Jag kommer att heta likadant, bara bloggadressen som är annorlunda. Spara ner den tills dess att jag kan klättra mig upp och synas hela tiden. Alltid så när man byter portal, måste börja om lite från början igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *