Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: [email protected]

Världens bästa ettårskalas

image

Vi hade en otroligt fin dag tillsammans i lördags. Ett 30-tal mammor och aprilbebisar samlades på Playland Stockholm där vi hyrt in oss. Bara vi. Hela dagen. Det var verkligen rätt beslut att ha ett helt lekland för oss själva. Jag och mina medarrangörer var på plats innan och förberedde med allt från möblering, goodiebags, lotteri och finslipade in i det sista. Jag är verkligen stolt över oss som fick ihop den här dagen! Jag är också så himla glad över det engagemang alla mammor visar inför den här dagen och att så många tog sig tid och råd att vara med. Vi har verkligen en fin grupp.

Prinsen fick åka med sin pappa till kalaset efter sin sovstund så han anlände lagom tills resten av kalasgästerna började trilla in. Han var lite nyvaken men satte genast fart mot nya äventyr. Massor av kompisar och ett lekland med labyrinter, saker att klättra på och bollhav. Vilket paradis för en liten nyfiken kille. Han var inte stilla långa stunder den dagen.

image

Massor av härliga barn, med olika personligheter, färdigheter och intressen. Det är så spännande att se dem tillsammans och hur de kommunicerar med varandra, observerar och lär sig. Om ett barn går åt ett håll följer snart någon nyfiken efter. Leksakerna blir mycket mer intressanta när någon annan leker med dem. Att våra småttisar är födda så tätt inpå varandra är verkligen ingen garanti för att de skulle vara lika.

Under en heldag fick vi möjlighet att leka, kramas och bara njuta av dagen. Personalen på Playland ordnade med mat och fika, dukade fram och plockade bort. Tårtan var dock fraktad långväga, bakad av en helt makalöst duktig mamma. Alla våra småttisars namn fanns med och jag som älskar choklad jublade över fyllningen!

image

Beslutet att anlita Jenny som fotograf är vi otroligt nöjda med. Hon var med hela dagen, smög runt och fångade alla härliga ögonblick. Tog lite spontana porträttbilder och gjorde en fantastisk insats vid gruppfotot. Barnen var trötta, lokalen var varm och barnen strävade åt olika håll. Men på bilden ser vi väldigt samlade ut. Någon sa i efterhand ”Jag märkte knappt av att Jenny var där. Det är en bra mingelfotograf” Jag instämmer helt. Vi har fått en bildbank med massor av fina minnen för livet.

image

På plats under dagen hade vi vår huvudpartner Bambino och även Me&I var med. Produktnyheter, klämma och känna, prata och shoppa på plats. Min känsla var att det blandaddes in på ett väldigt bra och naturligt sätt. Våra partners var en del av dagen helt enkelt. Sen är det alltid kul att träffa representanter från olika företag, alltid kommer det fram nya spännande idéer. Samarbetet mellan företag och konsument, företag och bloggare. Det är något jag verkligen brinner för. Men det är ett annat ämne. Nu var det kalas.

imagewpid-dsc_2536_2.jpg

Runt 17-tiden var alla mammor och barn på väg hemåt eller mot hotell. Vi knöt ihop det sista innan vi också begav oss hemåt. Trötta, lyckliga och tacksamma. Vagnarna fulla med goodiebags och vinster från våra partners. Ingen gick hem tomhänt. De som flygit till Stockholm skrattade lite nervöst och började fundera på hur många kilos övervikt de skulle ha i packningen på väg hem. Ja, så kan det bli när så många företag visat intresse för kalaset och bidragit med mycket fina saker. Vinsterna till lotteriet var också helt fantastiska. Jag är överlycklig över mitt halsband. Så passande till en Prinsmamma.

wpid-10379109_10152505017319575_1957151985_n_1.jpg

Tack till alla som gjorde den här dagen möjlig. Till alla mammor och aprilbebisar som rest från alla olika håll. Stort tack till alla våra partners som förgyllde dagen ytterligare och stort tack till Jenny som smög runt hela dagen och fotograferade. Dagen blev verkligen något utöver det vanliga. När våra aprilbarn fyller 2 år kommer de säkert förvänta sig ett lika stort kalas igen. Hahaha

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *