Välkommen till Prinsmamman och Prinsen. Bosatta i Bromma, med hjärtat i Dalarna. Mamma till Prinsen, som föddes 7 april 2013. Följ med i vår vardag, ta del av våra äventyr och det vi tycker extra mycket om. Fotograf och mamma med stort intresse för barnkläder, inredning och annat vardagsglitter. Vi finns även på Instagram @prinsmamman_se För kontakt: [email protected]

Världens bästa ettårskalas närmar sig

Efter nästan 6 månaders planering, telefonsamtal, mailkonversationer, offerter, diskussioner om när/var/hur så börjar vi knyta ihop det sista inför världens bästa ettårskalas. Vi har kastats fram och tillbaka mellan olika alternativ, spenderat otaliga timmar vid datorn, funderat och hoppats. Det har varit tufft men otroligt givande och inspirerande. Jag trivs verkligen i en roll som koordinator. Kontakten med samarbetspartners och övrig media för att uppmärksamma oss. Nu är det äntligen dags. På lördag smäller det.

aprilbebisar2013

Ett 30-tal aprilmammor och aprilbebisar samlas på Playland Stockholm för en heldag tillsammans. Hitresta från alla möjliga städer och ingenmansland i Sverige. Tågresor, hotell och kartor. Ja, alla förbereder sig.

Jag själv har knappt hunnit förstå att det är dags nu. Huvudet är fortfarande fullt av konversationer med partners, paket som ska hämtas och goodiebags som ska fyllas. Lite återstår fortfarande så jag är glad att jag är ledig iorgon och får en hel dag på mig. kanske borde jag fundera på vad jag ska ha på mig också?

bild

Jag är så otroligt tacksam över den respons vi fått från våra fantastiska partners och det förväntan som bubblar bland mammorna. För mig personligen kommer lördagen verkligen att bli belöningen efter detta jobb. Allt känns klart och bekräftat med fotograf och vår huvudpartner som kommer att vara på plats. Nu är det som sagt ”bara” mer goodiebags som jag ska färdigställa och sedan en god natts sömn.

Snart är det dags.

Följ oss under de sista förberedelserna och under kalaset på Instagram under taggarna #världensbästaettårskalas och #aprilbebis2013

Instagram @prinsmamman_se

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *