Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Birk 3 veckor! Seriöst?

Idag är Birk 3 veckor! Alltså på riktigt?!
Säger som alla andra med en bebis: Tiden går alldeles för fort!!

Man hör ju dom orden titt som tätt från alla möjliga håll. Nyblivna föräldrar som gnäller över att tiden går så otroligt fort. Och när man hör det himlar man med ögonen i smyg. Den klyschan har man ju hört ett antal gånger.
Men nu är vi där själva.. Tiden går alldeles för fort. 😉
Så får ni andra himla med ögonen åt oss lite. 😉

IMG_5272

IMG_5276

Den här dagen har i vanlig ordning bestått av arbete på förskolan för Erik och mig. Linda har varit hemma med Birk. Hon gjorde en liten utsvävning och gick till affärn för å handla. Väl på plats ringde hon och undrade när jag skulle åka från jobbet. Då hade hon tagit sig vatten över huvudet. Det gick bra att gå dit med Birk i vagnen. Sen hade hon köpt blöjor, lite mat och hämtat ut ett paket med kläder och skor.
Inte så lätt att gå hem med allt det.
Som tur var för henne va jag påväg hem i samma veva. Så jag fick svänga in och rädda henne ur sin nödsituation. 😉

123

Efter middagen tog Erik med sig Nils och Signe i vagnen och gick en promenad till Strömsunds nya sporthall. Elliot och Alexander hade bandyträning och Moa gymnastik. Oscar hade inte kommit hem med bussen än och Isabelle är inte hos oss den här veckan.
Perfekt! Barnfritt hemma! (Förutom Birk då) Woho! Linda och jag tog tag i veckostädningen. Rätt skönt att kunna röja runt ostört. I vanliga fall brukar vi engagera alla barn i städningen. Det är ju skönt att det går fort när man är många som hjälps åt. Men just idag kändes de ändå skönt att få göra allt själv för att verkligen kunna städa grundligt.
När barnen städar kan det ju hända att dom tar en och annan genväg.

Under städningen idag hittades det en hel del kläder och saker intryckta under sängar, i garderober, i hyllor, i hörn och vrår och överallt. Så.. det fick bli en liten genomgång med barnen när de kom hem. =)

Nu tackar vi för idag och taggar inför fredag! =)

Ha det så gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *