Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Saknar husvagnen!

Imorse när jag åkte till förskolan kändes det verkligen ruggigt. 7 grader varmt och fuktigt i luften. Såg på björkarna att löven börjar gulna en aning. Jag fick mig ett litet uppvaknande om att sommaren är över! För denna morgon kändes det verkligen höstigt.
Hela sommaren har vi gått i väntans tider. Bara väntat på att bebisen ska komma. Eftersom Linda haft en trasslig graviditet med lågt blodvärde, trötthet och blödningar har vi inte tordas göra så mycket mer än att tussa runt hemma.

Vi kom aldrig iväg på någon husvagnssemester. Husvagnen står på uppfarten med vinterdäcken kvar sedan i vintras. Nu när bebisen har kommit, allt har gått bra och vi har landat i vardagen igen har vi kommit på att vi saknar husvagnen! Normalt brukar vi vara ute 2-3 veckor och åka runt i Sverige.
Nu känns det länge att vänta till nästa sommar med att komma iväg!

Började googla runt för att se vad Sverige har att erbjuda nu på sensommaren/hösten/början av vintern. Vi ska nog försöka ta oss söderut under novemberlovet. Har bekanta i Skåne, Eriks familj i Göteborg, bekanta i Stockholm och många andra ställen i Sverige. Det är underbart att ta med familjen och åka runt för att hälsa på folk som man inte träffar så ofta. =) Tog å bokade klipptid i Eslöv så vi måste åka ända dit. Haha! Vi bokade en heldag hos frisörskan vi känner där. Behövs nog en arbetsdag för henne att gå genom hela familjen. 😉

swecamp
Det vore också skönt att åka iväg och göra något bara vi tre. Man känner sig något egoistisk när man tänker så.. Men för att fungera bra som förälder kan man ju behöva en paus mellan varven. Det största vi gjort utan barn det senaste året är att vi bett om barnvakt för att kunna äta middag och prata med varandra utan att behöva fokusera på barnen hela tiden.
Så.. om vi bokar in en husvagnssemester för hela familjen och en  romantisk weekend för oss tre.. då kan vi väl ha gott samvete? 😉

Ja, vi får väl se när och hur det blir med det här. Vi har ju en nyfödd bebis i huset. =)

Ha en trevlig höst!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Saknar husvagnen!

  1. Ni förtjänar verkligen egentid, bara ni tre!
    Förresten, vad har ni för gigantisk husvagn som rymmer 11 personer? ?

    1. Vi har en Adria Classic 743 UT. Den har 3 dubbelsängar och en våningsäng, börjar bli lite trångt men fungerar hyfsat då barnen fortfarande är små och kan dela säng. Nils och Signe brukar dela på en resesäng som vi ställer i ”köket” när vi ska sova. Letar ny men hittar ingen som är bättre just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *