Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Söndagspyssel.

Till att börja med kör vi lite reklam för vår webshop.
Vi har firat Birks födelse med 20% rabatt på hela sortimentet sen i torsdags. Erbjudandet gäller till ikväll klockan 24.00.
Så kika in på www.mejodej.se om ni är sugna på att fynda! 😉
Uppge ”mejodejbebis” i kassan för att få rabatten. =)

Här nedanför är Birk klädd i GOTS-certifierade kläder från Maxomorra.

IMG_5113

IMG_5123

IMG_5130

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Skönt att det är söndag och vi hade lejt bort matkörningen den här helgen. Alla kunde alltså vara hemma utan att behöva åka iväg.
Vi har varit ute och kollat över trädgården. Skördat lite morötter, gurka, tomater och sockerärtor. Isabelle och Moa har plockat vinbär, hallon och häggbär. Sen kokades det saft. De ville att vi skulle ha hemkokt saft att bjuda på om det kommer någon och hälsar på för att träffa Birk. =) Mycket fint initiativ av tjejerna!

Jag har jobbat några timmar vid datorn. Månadsskifte innebär bokföring, fakturering, skriva ut papper, sortera, skriva kuvert och klistra frimärken. Det hade även kommit in en del ordrar i webshoppen under helgen. Så ut i butiken för att packa och få iväg det innan posten skulle tömmas.

Annars har vi tvättat och städat lite.. men allt i lugn och fin takt. Inga större projekt idag.

IMG_6072

IMG_6075

Imorgon är det måndag. Linda blir hemma och är mammaledig. Vi planerar att kunna vara hemma en del också framöver och det tar vi som det passar.
Ja just.. måste in på Försäkringskassan och fixa det.

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

En reaktion på ”Söndagspyssel.

  1. Skönt att ta det lite lugnare nu!
    Det kanske är dags att uppdatera er infotext högst upp på sidan? Nu är ni 3 vuxna och 8 barn mellan 0-15(16?)! <3 Hoppas allt går bra med Birk. Jag följer allt noga här på bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *