Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Gravidmage vecka 32+4

Nu var det länge sen Linda visade upp gravidmagen här på bloggen. Magen växer och växer.. ser typ ut som hon tänker föda imorgon.. (vilket vi inte hoppas på).
Idag är det vecka 32+4 i graviditeten.
Linda mår bättre nu än hon gjorde i början av graviditeten. Vilket är både bra och dåligt på samma gång.. Det är såklart bra att hon mår bättre. Men det gör också att hon har svårt att ta det lugnt.. nu när det börjar bli läge att ta det lugnare för att inte riskera att det händer något.
Det var ju på samma sätt med Nils och Signe. Linda mådde lite för bra för sitt eget bästa.. Då flängde hon på in i det sista.. och värkarbetet startade ett par gånger så hon fick åka in till förlossningen för att stoppa det. Tredje gången kunde dom inte stoppa det utan fick plocka ut bebisarna med kejsarsnitt.. mycket akut situation!

Vill inte behöva uppleva det igen.. så.. försöker vänligt men bestämt säga åt Linda att ta det lugnt..
Hon verkar glömma bort det mellan varven nu.. =/

Men å andra sidan.. så här länge har jag inte fått uppleva en graviditet.. Isabelle kom ju i vecka 30+2 och Nils & Signe vecka 31+1. Oavsett om bebisen kommer imorgon så är det nytt personbästa för min del! 😉


gravidmage vecka 32+4Lindas gravidmage, vecka 32+4.

snygg träningströja

Medan Linda jobbar på att få magen att växa jobbar jag på att få muskler att växa. 😉
Tog ett styrkepass på gymmet på rasten idag.
När det var klart fixade jag mellis åt barnen innan jag avrundade min arbetsdag på förskolan..

.. för att fortsätta jobba på hemmaplan..

Tog med Linda och gjorde lite inköp till förskolan, utförde lite pappersexcercis. Räkningar som ska betalas, löner som ska ut, papper som måste vändas hit och dit.

laga tvättmaskinen

Efter middagen försökte jag ta tag i den här tvättmaskinen igen. Efter jag bytte de trasiga delarna och provkört den insåg jag att det droppade nånstans. Nånting var inte helt tätt. Välte omkull maskinen och försökte skruva åt grejorna hårdare.
Hade god hjälp såklart! =D

Nils försökte krypa in i tvättmaskinen, Signe pickade på mig med en skruvmejsel.. de skattade och pratade sitt obegripliga språk.. Ja.. Haha! Det är så fantastiskt med barn! 😉

Som ni ser på bilderna ser det ut som f*n i tvättstugan.
Det står högt på listan över kommande renoveringar! Det vore ju trevligt om det såg lite snyggare ut där. Det blir en totalrenovering när det väl blir av är tanken. Riva upp golv, lägga golvvärme och klinkers.
Vi får väl se när andan faller på.. Gissningsvis en vecka innan julafton eller så.. Så det ska se ännu mer ut som ett kaos under jul. 😉

hemmafix

renovera tvättstugan

Jag gick lös på pionerna igår förresten.. Tog å plockade in alla blommor som såg vettiga ut.
Gav dom till Linda.. (Romantiska jag;) ”Här, fixa några snygga bilder! Vi behöver det till webshoppen!”
Haha.. det var det närmsta jag kom att ha gett Linda blommor på länge.
Borde kanske bli lite bättre på det där?? Nåja.. Nu har hon ju fått blommor iaf. =P
Rabatten kanske ser lite tråkig ut nu.. men jag behövde ju bilderna.. ändamålen helgar medlen. 😉

Och hon fixade snygga bilder! =D Tack älskling!
Tog och uppdaterade bakgrunden på webshoppen.

pioner bakgrundsbild

blommor bakgrundsbild

pioner bukett

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polfamiljen

 

En reaktion på ”Gravidmage vecka 32+4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *